ΒΑΠΤΙΣΗ

Η βάπτιση του αγαπημένου μωρού σας είναι και για εμάς ένα πολύ χαρούμενο και ανεπανάληπτο γεγονός. Ξέρουμε πόσο πολύ θέλετε να κάνετε σωστή επιλογή σε αυτούς που θα εμπιστευτείτε τη κάλυψη των δικών σας στιγμών γι’αυτό και επιτρέψτε μας να σας πούμε δυο σύντομα λόγια για τη δουλειά μας.

 

Η κάλυψη μιας βάφτισης πολλές φορές ξεκινά ακόμα και με μια φωτογράφιση εγκυμοσύνης στο χώρο της μανούλας ή και στο δικό μας studio.

 

Ακόμα όμως μπορούμε να έχουμε και μια φωτογράφιση και κινηματογράφηση του μωρού σας, μέρες πριν την βάπτισή του, στο δικό του δωμάτιο ή και στο studio μας.

 

Έφτασε λοιπόν η ώρα για τη τελετή στην εκκλησίας. Εκεί θα είμαστε από νωρίς έτσι ώστε να φωτίσουμε, να φωτομετρήσουμε και να προετοιμάσουμε όλο τον εξοπλισμό μας.

 

Μπορούμε να καλύψουμε τη βάπτιση σας ακόμα και με μεγαλύτερο συνεργείο με 2 φωτογράφους και 2 κινηματογραφιστές ακόμα και με αεροκάλυψη αν το επιθυμείτε.

 

Πετυχαίνουμε έτσι να έχουμε κάλυψη και όλων όσων διαδραματίζονται στη πρώτη σκηνή αλλά και επιπλέον γωνίες λήψης και enstantane με τη δεύτερη camera και το δεύτερο φωτογράφο μας.

 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια υπέροχη σύνθεση με montage που σας δείχνει σκηνές που δεν θα έχετε δει σε κανένα άλλο video βάπτισης μέχρι σήμερα και με ένα μεγάλο πλήθος φωτογραφιών από πολλές γωνίες και με πολλές τεχνοτροπίες όπως αυθόρμητες λήψεις, συνθέσεις πρώτου και δεύτερου πλάνου, λήψεις φυσικού φωτισμού κ.α.

 

Εδώ θα σας πούμε για ένα πολύ σημαντικό μας πλεονέκτημα. Χάρις στη πολύ μεγάλη μας εμπειρία καταφέρνουμε να είμαστε ιδιαίτερα διακριτικοί και αθόρυβοι ώστε να περνάμε σχεδόν απαρατήρητοι, χωρίς να δημιουργήσουμε νευρικότητα και άγχος σε κανέναν από εσάς τους πρωταγωνιστές του μυστηρίου. Αντιθέτως ίσως να βοηθάμε να νιώθετε πιο χαλαροί και ήρεμοι.

 

Μετά το μυστήριο ακολουθεί φωτογράφιση στο χώρο της εκκλησίας για όλους τους συγγενείς σας.

 

Στη συνέχεια έρχεται η κάλυψη της δεξίωσής σας.

 

Έχοντας πλέον ένα υπέροχο υλικό στα χέρια μας θα αρχίσει η επεξεργασία του.

 

Το video σας θα μπει στο montage για να δεθούν οι σκηνές, να επενδυθεί μουσικά, να χωριστεί σε ενότητες, να μπουν τίτλοι και τα απαραίτητα γραφικά.

 

Επίσης θα δημιουργηθεί και ένα υπέροχο video clip.

 

Όταν όλα αυτά θα είναι έτοιμα, θα παραλάβετε τα dvd του συνολικού σας έργου αλλά και αρκετά ξεχωριστά αντίγραφα του video clip σας για να μπορέσετε να το μοιραστείτε με όσους εσείς θέλετε.

 

Οι φωτογραφίες σας θα διαλεχτούν προσεκτικά, θα ετοιμαστούν αρκετές στην ασπρόμαυρη εκδοχή τους αλλά και με άλλες επεξεργασίες έκπληξη.

 

Όταν θα είναι όλα έτοιμα θα παραλάβετε ένα cd με όλες σας τις φωτογραφίες αριθμημένες. Από εκεί θα κάνετε την επιλογή αυτών που θέλετε για το αλμπουμ σας αλλά και για να χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους.

 

Όλες οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε θα περάσουν επιπλέον επεξεργασία retouch όπου θα αφαιρεθεί ότι τυχόν δεν μας αρέσει.

 

Το επόμενο στάδιο είναι η προετοιμασία του άλμπουμ σας. Η γραφίστρια μας θα πάρει το υλικό και θα αρχίσει να στήνει μια προς μια τις σελίδες του άλμπουμ σας ακολουθώντας το δικό σας γούστο, μέσα σε περιβάλλον photoshop και όχι χρησιμοποιώντας κάποιο έτοιμο πρόγραμμα <<κονσέρβα>> της αγοράς, έτσι ώστε το άλμπουμ σας να είναι προσωπικό και ιδιαίτερο.

 

Όταν θα παραλάβετε το άλμπουμ σας καθώς και ένα όμορφο slideshow με όλες τις φωτογραφίες της βάπτισης του μωρού σας, είμαστε σίγουροι ότι θα νιώσετε απόλυτα δικαιωμένοι για την επιλογή σας να αναθέσετε τη κάλυψη του σε μας.

 

Εμείς θα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι γιατί ένα ακόμα ζευγάρι θα έχει γίνει προσωπικό μας φίλοι.

 

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!