ΓΑΜΟΣ

Ο γάμος σας είναι και για εμάς μοναδικό, ξεχωρστό και ανεπανάληπτο γεγονός. Ξέρουμε πόσο πολύ θέλετε να κάνετε σωστή επιλογή σε αυτούς που θα εμπιστευτείτε τη κάλυψη των δικών σας στιγμών γι’αυτό και επιτρέψτε μας να σας πούμε δυο σύντομα λόγια για τη δουλειά μας.

 

Η κάλυψη κάθε γάμου μπορεί να ξεκινήσει με μια casual φωτογράφιση κάποια μέρα πριν το μυστήριο, σε τοποθεσίες που έχουν ιδιαίτερη αξία για το ζευγάρι μας.

 

Συνεχίζουμε με κάλυψη πριν το μυστήριο, της προετοιμασίας της νύφης και του γαμπρού. Μια όμορφη και γεμάτη απρόοπτες σκηνές στιγμή.

 

Έφτασε λοιπόν η ώρα για τη τελετή στην εκκλησία. Εκεί θα είμαστε από νωρίς έτσι ώστε να φωτίσουμε, να φωτομετρήσουμε και να προετοιμάσουμε όλο τον εξοπλισμό μας.

 

Μπορούμε ακόμα και να έχουμε αεροκάλυψη του γάμου σας αν το επιλέξετε.

 

Το συνεργείο μας στο γάμο αποτελείται από 2 φωτογράφους και 2 κινηματογραφιστές.

 

Πετυχαίνουμε έτσι να έχουμε κάλυψη και όλων όσων διαδραματίζονται στη πρώτη σκηνή αλλά και επιπλέον γωνίες λήψης και enstantane με τη δεύτερη camera και το δεύτερο φωτογράφο μας.

 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια υπέροχη σύνθεση με montage που σας δείχνει σκηνές που δεν θα έχετε δει σε κανένα άλλο γάμο μέχρι σήμερα και με ένα μεγάλο πλήθος φωτογραφιών από πολλές γωνίες και με πολλές τεχνοτροπίες όπως αυθόρμητες λήψεις, συνθέσεις πρώτου και δεύτερου πλάνου, λήψεις φυσικού φωτισμού κ.α.

 

Εδώ θα σας πούμε για ένα πολύ σημαντικό μας πλεονέκτημα. Χάρις στη πολύ μεγάλη μας εμπειρία καταφέρνουμε να είμαστε ιδιαίτερα διακριτικοί και αθόρυβοι ώστε να περνάμε σχεδόν απαρατήρητοι, χωρίς να δημιουργήσουμε νευρικότητα και άγχος σε κανέναν από εσάς τους πρωταγωνιστές του μυστηρίου. Αντιθέτως ίσως να βοηθάμε να νιώθετε πιο χαλαροί και ήρεμοι.

 

Μετά το μυστήριο ακολουθεί φωτογράφιση στο χώρο της εκκλησίας για όλους τους συγγενείς σας και για το ζευγάρι μας που αν το επιθυμεί μπορούμε να το φωτογραφίσουμε και σε κάποιο άλλο από τα μέρη που θα του προτείνουμε εναλλακτικά.

 

Στη συνέχεια έρχεται η κάλυψη της γαμήλιας δεξίωσής που περιλάμβάνει και όλα τα όμορφα έθιμα του τόπου μας.

 

Επιπλέον μπορούμε σε συνεννόηση με το ζευγάρι μας να κάνουμε και μια πολύ όμορφη day after φωτογραφιση σε μέρα και τόπο που θα έχουμε επιλέξει μαζί.

 

Έχοντας πλέον ένα υπέροχο υλικό στα χέρια μας θα αρχίσει η επεξεργασία του.

 

Το video σας θα μπει στο montage για να δεθούν οι σκηνές, να επενδυθεί μουσικά, να χωριστεί σε ενότητες, να μπουν τίτλοι και τα απαραίτητα γραφικά. Επίσης θα δημιουργηθεί και ένα υπέροχο video clip.

 

Όταν όλα αυτά θα είναι έτοιμα, θα παραλάβετε τα dvd του συνολικού σας έργου αλλά και αρκετά αντίγραφα ξεχωριστά του video clip σας για να μπορέσετε να το μοιραστείτε με όσους εσείς θέλετε.

 

Οι φωτογραφίες σας θα διαλεχτούν προσεκτικά, θα ετοιμαστούν αρκετές στην ασπρόμαυρη εκδοχή τους αλλά και με άλλες επεξεργασίες έκπληξη. Όταν θα είναι όλα έτοιμα θα παραλάβετε ένα cd με όλες σας τις φωτογραφίες αριθμημένες. Από εκεί θα κάνετε την επιλογή αυτών που θέλετε για το αλμπουμ σας αλλά και για να χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους. Όλες οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε θα περάσουν επιπλέον επεξεργασία retouch όπου θα αφαιρεθεί ότι τυχόν δεν μας αρέσει.

 

Το επόμενο στάδιο είναι η προετοιμασία του άλμπουμ σας. Η γραφίστρια μας θα πάρει το υλικό και θα αρχίσει να στήνει μια προς μια τις σελίδες του άλμπουμ σας ακολουθώντας το δικό σας γούστο, μέσα σε περιβάλλον photoshop και όχι χρησιμοποιώντας κάποιο έτοιμο πρόγραμμα <<κονσέρβα>> της αγοράς, έτσι ώστε το άλμπουμ σας να είναι προσωπικό και ιδιαίτερο.

 

Όταν θα παραλάβετε το άλμπουμ σας καθώς και ένα όμορφο slideshow με όλες τις φωτογραφίες του γάμου σας, είμαστε σίγουροι ότι θα νιώσετε απόλυτα δικαιωμένοι για την επιλογή σας να αναθέσετε τη κάλυψη του σε μας. Εμείς θα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι γιατί ένα ακόμα ζευγάρι θα έχει γίνει προσωπικό μας φίλοι.

 

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!