ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Προσωπική καλλιτεχνική φωτογράφιση

 

Η φωτογράφιση σας μπορεί να είναι για επαγγελματικούς λόγους, όπως για το προφίλ σας στην εταιρεία που εργάζεστε, για καλλιτεχνικούς λόγους όπως η αναμηνστική φωτογραφία και η φωτογραφία για ανάρτηση σε social media, company sites κ.α. αλλά και φωτογράφιση με ειδικό σκοπό όπως είναι η δημιουργία book για ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα κ.α.

 

Σε κάθε περίπτωση η φωτογράφιση μπορεί να γίνει στο studio μας ή σε εξωτερικό χώρο. Διαρκεί ανάλογα με το project από μισή ώρα έως και μια ημέρα ακόμα. Μπορούμε να φροντίσουμε για εσάς να υπάρχει στη φωτογράφιση κομμωτής, μακιγιέρ αλλά και στυλίστας που θα φροντίσει από την εμφάνισή σας έως και τη τελευταία λεπτομέρεια. Το μυστικό της επιτυχίας σε μια τέτοια φωτογράφιση είναι να βρούμε από πριν το ύφος που θα θέλατε εσείς να έχει, ακόμα και βλέποντας δείγματα από άλλες δουλειές μας.

 

Όταν ολοκληρωθεί η φωτογράφιση, οι φωτογραφίες σας θα διαλεχτούν προσεκτικά, θα ετοιμαστούν αρκετές σε ασπρόμαυρη εκδοχή τους όπως και με άλλες επεξεργασίες, συνθέσεις κλπ. Όταν θα είναι όλα έτοιμα θα παραλάβετε ένα cd με όλες σας τις φωτογραφίες αριθμημένες. Από εκεί θα κάνετε την επιλογή αυτών που θέλετε να παραλάβετε σε όποιο μέγεθος εκτύπωσης επιλέξετε αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή αρχείου. Όλες οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε θα περάσουν επιπλέον επεξεργασία retouch όπου θα αφαιρεθεί ότι τυχόν δεν μας αρέσει.

 

Με πάνω απο 30 χρόνια εμπειρίας σε φωτογραφίσεις μέσα αλλά και έξω από το studio μας μπορούμε από πριν να σας εγγυηθούμε ότι το αποτέλεσμα που θα έχει η δική σας φωτογράφιση θα υπερκαλύψει τις προσδοκίες που είχατε πριν ξεκινήσουμε το δικό σας project.